Nieuwe expo: Shadows on the wall !

Als B.R.O.N. Kunstcollectief hebben we titanenwerk verricht de afgelopen week.  We verhuisden immers van Triamant Bree naar Metal & Art – Expo Gallery in Diepenbeek voor onze nieuwe expoShadows on the wall“.

De gastvrijheid van Metal & Art – Expo Gallery gaf ons bakken energie om in deze mooie en gezellige Galerij een expo te organiseren.  Een expo zoals je van B.R.O.N. mag verwachten: kruisbestuiving, be-leving, schoonheid, licht in bizarre tijden.

Om jullie helemaal te verrassen – nog geen foto’s van onze kunst.
We zeggen: ‘ Kom kijken en laat je onderdompelen in onze filosofie, uitgedrukt in allerlei kunstvormen en geniet van de gastvrijheid van Monique Graulus en Magotteaux Martin!

Openingsweekend:

Zaterdag 6 en Zondag 7 augustus , telkens van 14u tot 18u!
Op zondag zullen de kunstenaars aanwezig zijn.  Zij vertellen jullie graag wat meer over de filosofie achter de kunstwerken, de kruisbestuiving.
De kunstwerken zijn immers niet zomaar geplaatst. Hier zit een weloverwogen plan achter – herkenbaar en toch anders als in Triamant Bree!

Te bezichtigen

Expo te bezichtigen tot 1 oktober 2022
Woensdag, donderdag, vrijdag:     van 17u tot 19u
Zaterdag:      van 14u tot 18u.
Monique Graulus en Magotteaux Martin ontvangen jullie graag.   Ontmoet je graag de mensen van B.R.O.N., geef dan een seintje .

Adres

Metal&Art Expositie Galerij – Steenweg 236 – 3590 Diepenbeek

Van harte Welkom!

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud is beschermd