En dat het een geweldig B.R.O.N.-S-Lotfestijn was !

Het B.R.O.N.-S-Lotfeest is afgelopen . De expo ‘Reflexions’ is nog enkele dagen te bezoeken en dan valt het doek definitief.
We, B.R.O.N. Kunstcollectief kijken terug op een warme, mooie dag en danken alle bezoekers die op 24 juli gekomen (teruggekomen) zijn . Met veel passie zijn er nog heel wat rondleidingen gegeven.

  • Designandartby Knokeron heeft het merendeel van de rondleidingen op zich genomen en kon op het einde van de dag nog net de laatste pannenkoek eten.
  • Forge Furnace Tumulus, met assistentie van Kunst BoNo, Bert Vangompel en Erwin Fiten; heeft met verve zijn kunde i.v.m. smeden en bronsgieten getoond gedurende de hele dag onder de mooie bomen in de tuin met zicht op de brasserie en het voormalig klooster.
  • De beleving zou niet compleet zijn zonder de ‘pannenkoeken‘. Vers bereid, gebakken en geserveerd ‘ onder leiding van Bart Van Puyenbroeck, Roos, Geertje en Kris van de Brasserie van Triamant Bree.  Met extra dank aan Kris voor het lenen van zijn keuken en extra hulp op de drukste momenten.

Sfeerbeelden bekijken?  2022-07-24 B.R.O.N.-S-Lotfestijn

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud is beschermd