Geweldige kruisbestuivende dansvoorstelling in Triamant

Afgelopen zondag 19 juni 2022 was de dag waar we allen zo naar uitkeken, waar we achter de schermen heel wat werk verricht hebben (zeker Greet en haar dansers).  De voorbereidingen, de repetities, de generale lieten al zien dat we met zijn allen wel iets bijzonders, iets uniek te bieden hadden met als startzin ‘Wat als kunstwerken tot leven komen in de vorm van een dans?’

Een prachtige kruisbestuiving tussen B.R.O.N. Kunstcollectief, Greet Reekmans en dansers van Dansstudio Crescendo Bree.  Wel, we zijn er in geslaagd!  De inzet van deze kinderen/jongeren was grandioos.

We hebben heel wat beeldmateriaal en zullen daar een mooi geheel van maken.  Benieuwd naar wat er zoal gebeurde op deze prachtige locatie?  Bekijk ons fotoalbum van dit event: 2022-06-19 Reflexions Dansvoorstelling

“Tot op het bot uitgewerkt 💯 % puur 💕💕
De beelden spreken boekdelen , verbazing , schoonheid , hartstocht …
Op welke tentoonstelling zie je dat nog ???
Willen , mogen , durven , kunnen ze kwamen aan bot . De ballerina doorbrak de kader terwijl ze life geschilderd werd op doek .
Hier zou Spielberg zich zelfs aan verkneukeld hebben .
De Moldau van Smetana ontsprong uit haar bron kabbelend steeds meer aangroeiende
tot een ware stroom de toeschouwers werden geïnfiltreerd als deel van het geheel . Dit is een BELEVENDE tentoonstelling .”
Kunst BoNo

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud is beschermd