Bedankt Albert Claesen en Davide Cavaliere Music !

Als B.R.O.N. Kunstcollectief danken we Albert Claesen en Davide Cavaliere Music voor hun prachtige kruisbestuiving tijdens het voorbije weekend & event Installatie van Vinylplaten met live optreden. tussen de kunstwerken op een locatie – Triamant Bree – die je niet kan beschrijven maar best ‘echt kan ervaren en beleven’.

Dank ook aan alle bezoekers!  We trachten jullie mee te nemen op een bijzondere reis in rare tijden.  We hebben nog heel wat mooie opnames, foto’s van dit event.  Achter de schermen, zullen we dit in een mooi geheel trachten te gieten.  Hier alvast een foto die veel vertelt.  Credits voor Wim Wilms, beter bekend als Culture Coated (bewerking Sabine Helena Schrayen)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud is beschermd