Circles of life – Mijn gang van het leven: een blik achter de schermen

Zondag 21 april 2024 is het zo ver, de opening van ‘Circles of life – mijn gang van het leven’ een expo van B.R.O.N. Kunstcollectief i.s.m De Goei Wei.

Via deze weg nodigen wij u dan ook van harte uit om ons tussen 15.00u en 18.00u een bezoek te brengen.  En om uw nieuwsgierigheid al even wat aan te wakkeren – zodat u zeker zo iets heeft van: “hmm, dat wat steken ze nu weer in elkaar?  Dat wil ik met mijn eigen ogen zien!” – nemen we u even mee in onze maandenlange voorbereiding.   Als toeschouwer ziet u normaal alleen het eindresultaat, maar wij willen u een inkijk geven in het werk dat er achter de schermen plaats vindt.

Bij die voorbereidingen horen natuurlijk vergaderingen, zowel samen met Gerard en Trudie van de Goei Wei, als enkel met de leden van het kunstcollectief zelf.  Op die momenten zitten we aan ‘de B.R.O.N.’ waar de ideeën opborrelen, we elkaar inspireren en onze rode draad bewaard blijft als we deze ideeën verder uitdiepen en uitwerken.  Uiteraard houden wij ook van gezelligheid hierbij, maar hier wordt echt wel hard gewerkt hoor!

 

Tussen die vergaderingen  werkt iedere kunstenaar thuis of op locatie aan zijn of haar kunstwerk.  Want ideeën moeten natuurlijk ook tot leven komen.  We houden elkaar steeds op de hoogte, vragen feedback en met de inspiratie van onze B.R.O.N. – leden creëren we weer verder.   En op die momenten dat we mogen creëren, genieten wij met volle teugen.  Dan zijn we ‘in ons element’ en ‘op z’n best’.
Gezien onze ideeën en creaties ‘niet niks’ zijn, hebben we ook wel tijd nodig om al deze unieke werken ter plaatse in een mooie context te gieten.  Stap voor stap bouwen wij ons totaal idee uit op ‘De Goei Wei’ onder het goedkeurend oog van Gerard en Trudie.

Benieuwd naar hoe we zo een volledig creëerproces van vergaderen tot en met opbouwen in beeld brengen?  Neem dan zeker eens een kijkje in volgend fotoalbum: Circles of life – mijn gang van het leven: een kijkje achter de schermen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud is beschermd