Feest van het boek: Bart Van Puyenbroeck

De DAGEN WORDEN KORTER dus maken we het best zelf gezelliger.   Niets zo fijn om te genieten van ‘boeken’.
Lezen & voorlezen & luisteren naar voorlezen ! 

Wel, komende week tijdens ‘het feest van het boek’ gaat Bart Van Puyenbroeck je met veel goesting onderdompelen in de wereld van de personages uit de reeks van ‘Lieve het leerbeestje’ 😉  Je kan niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen en ook niet te vroeg stoppen met voorlezen.
De kinderboeken uit de reeks ‘Lieve het leerbeestje’ gaan over het innerlijke leren bij elk kind rond de thema’s: willen – mogen – durven – kunnen. 
Niet alleen kinderen, we – de kunstenaars van B.R.O.N. Kunstcollectief (en vele bezoekers van onze expo’s en podiumervaringen) – herkennen zich in de verhalen.   Het was verrassend (of niet?) hoeveel volwassenen voluit bleven zitten en luisteren tijdens de vertellingen. 

Praktische info voor de komende week:
  • Heb jij zin in een dagje uit naar het mooie Kortrijk?  WIL jij Bart en zijn personages uit de reeks Lieve het leerbeestje ontmoeten?
   Wel, op dinsdag 31 oktober MAG Bart Van Puyenbroeck de hele dag signeren op uitnodiging van uitgeverij Clavis.
   DURF jij zelf iets schrijven of tekenen in een uniek exemplaar van Kam de kanvis?  Je KAN Bart vinden op Boektopia, de grootste boekenbeurs van Vlaanderen.  IEDEREEN van harte welkom voor een warme en open babbel.  Alle info op : https://www.boektopia.be/
  • Op 4 november is Bart Van Puyenbroeck te gast bij Standaard Boekhandel in Genk.  In het kader van het jaarlijkse Boekenfeest geeft hij tussen 14.00u en 17.00u interactieve vertellingen van de boekenreeks Lieve het leerbeestje.  ‘Krak de krokowil’, ‘Mag de mug’ en uiteraard ‘Ril de rups’ zijn van de partij.
   IEDEREEN is van harte welkom en de toegang is helemaal GRATIS
   Nadien signeert Bart met veel liefde en warmte jouw persoonlijk prentenboek!  Je krijgt er GRATIS een prachtige bladwijzer van Krak de krokowil bovenop.
   Waar: Standaard Boekhandel in Genk-centrum
   Wanneer: zaterdag 4 november
   Hoe laat: 14.00u – 17.00u

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud is beschermd