Beer en Bij – De honingpot (verteld door Bart Van Puyenbroeck)

Ondertussen is de school al een dikke maand bezig, geven juffen en meesters het beste van zichzelf en hebben ouders (hopelijk) terug het vaste ritme gevonden.  Ook wij – binnen B.R.O.N. Kunstcollectief – hebben de draad weer opgenomen na een deugddoende zomerrust.Het ideale moment om het verhaal van Beer en Bij – de honingpot – in de kijker te zetten.  Want ieder van ons heeft heel wat talenten, maar durven, willen, kunnen en mogen we deze gebruiken?  Maar ook worden ze ook door anderen gezien en … benut?

Een warme oproep aan iedereen…  Open jullie honingpot, laat zien wat je talenten zijn.  Je bent het waard en je hebt het in je.  En waar kan, vul mekaars talenten verder aan… Net zoals wij dat binnen B.R.O.N. doen!

PS: wist je trouwens dat Bert “Beer en Bij” live schilderde tijdens een van onze evenementen?
  

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud is beschermd