Beer en Bij – De kastanje (verteld door Bart Van Puyenbroeck)

Dat Bart Van Puyenbroeck een verteller is, hoeven we u natuurlijk niet meer te vertellen.  Maar wisten jullie dat Bart dit verhaal ook vertelde aan de B.R.O.N. – leden tijdens een van hun vergaderingen in de voorbereiding van hun expo “Reflexions” in het toenmalige Triamant?

Onvoorbereid, maar het verhaal kwam helemaal binnen bij de B.R.O.N.-leden.  Bovendien past het verhaal ook helemaal binnen hun visie, hun manier van werken.  Niet vreemd dus dat dit verhaal veel voor de B.R.O.N.-ers betekent.

Benieuwd naar het verhaal?  Bart vertelde het ook aan publiek tijdens onze expo in Triamant in 2022.
Geniet hier met ons mee…

2 Antwoorden op “Beer en Bij – De kastanje (verteld door Bart Van Puyenbroeck)”

  1. Wat een heerlijk verhaal en wat een mooie, hoopvolle boodschap Bart … ik ben helemaal mee in je verhaal. Dank je voor je inspiratie 💛
    Vera,
    Natuurliefhebber 🌳

  2. In naam van alle leden van B.R.O.N., dankjewel voor je mooie feedback. Ons doel is andere mensen inspireren, blij maken, hoop geven maar ook ons laten inspireren door de verhalen/kunsten van anderen.
    Ook wij waren vanaf moment “één” geïnspireerd door dit mooie verhaal. De ‘verbinding’ tussen ons alles was er toen heel zeker. Ook het voorlezen/laten voorlezen werkt heel rustgevend en positief.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud is beschermd